Apparaten en accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Snelle kaassoufflés
45min
Aardappelkoekjes
45min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Havermoutrepen met kaas
45min
Quinoakoekjes
1u.
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min
Couscous met lam en groenten
50min
Chocoladecake
40min